Actes 8 Març

MÉS per Menorca es prepara per a ser més útil i més forta en la defensa de l’illa Es presentarà a les eleccions al Consell i Parlament com a partit polític i emprant aquestes sigles

Dimarts passat MÉS per Menorca va enregistrar i formalitzar davant notaria els estatuts de la formació menorquinista, que deixa de ser una coalició electoral per esdevenir un moviment social i un partit polític al servei dels interessos de Menorca, des de la seva posició ideològica d’esquerres, ecologista i sobiranista.

Amb aquesta signatura s’inicia simbòlicament el procés per a concórrer a la convocatòria electoral de maig del 2019, tancant així el camí que es va iniciar fa quasi cinc anys, de confluència i obertura de les formacions impulsores (PSM, ER, Iniciativa-Verds-Equo) a molta altra gent de sensibilitat menorquinista no adscrita a cap partit.

MÉS per Menorca es presentarà, per tant, a les eleccions al Consell de Menorca i al Parlament de les Illes Balears amb la fórmula de partit polític i amb les sigles de “MÉS per Menorca”, amb l’objectiu de posicionar-se com l’instrument útil i fidel al servei dels interessos de Menorca, per sobre de la dependència i submissió als despatxos de Madrid o de Palma) i de convertir-se en la primera formació política d’esquerres de l’illa.

MÉS per Menorca es presentarà també a les eleccions municipals a través de les diferents fórmules electorals vigents avui i que van concórrer a les eleccions del 2015, col·laborant i donant suport al seu programa electoral i la seva candidatura. Açò és:

Maó: ARA MAÓ

Es Castell: SOM ES CASTELL

Sant Lluís: VOLEM SANT LLUÍS

Alaior: JUNTS PER LÔ

Es Mercadal: L’ENTESA DES MERCADAL

Ferreries: ENTESA DE FERRERIES

Ciutadella: PSM-MÉS PER MENORCA

A la vegada, també està fent feina per presentar candidatura a Es Migjorn gran, on encara s’ha de decidir la fórmula electoral.

Amb aquest objectiu MÉS per Menorca ja ha posat en marxa els mecanismes de participació interna per a designar els/les candidats/tes i aprovar el programa electoral de les eleccions autonòmiques (consell insular i parlament).

Per altra banada, MÉS per Menorca ja té confeccionat un esborrany de programa electoral que a partir de l’1 de setembre serà entregat als adherits de la formació política perquè puguin presentar les seves aportacions en forma d’esmenes. La previsió és que abans de finalitzar el mes d’octubre el programa electoral per a concórrer a les eleccions autonòmiques (consell insular i parlament) estigui aprovat i presentat públicament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.