Canvis en les convocatòries de proves de català per a l’any 2019

Com cada any, la Conselleria de Cultura, Participació i Esports, a través de la Direcció General de Política Lingüística, organitza dues convocatòries anuals de proves per a l’obtenció dels certificats oficials de coneixements de català: una al mes de gener i una altra al mes de maig.

El proper any, però, els certificats de coneixements generals C2 i el certificat de coneixements específics de llenguatge administratiu (LA) només es podran obtenir en la convocatòria del mes de maig de 2019. Atès que la inscripció a aquests nivells és molt inferior a la de la resta de certificats i que no són requisit per a l’accés a la funció pública i, en general, tampoc per treballar en el sector privat, es considera suficient fer una única convocatòria a l’any, que serà la del mes de maig.
Així doncs, les convocatòries de proves de català de l’any 2019 seran:

  • Convocatòria de gener de 2019: nivells A2, B1, B2 i C1
  • Convocatòria de maig de 2019: nivells A2, B1, B2, C1, C2 i LA

D’altra banda, es preveu que durant el proper mes de novembre s’obri el període d’inscripció a les proves de gener. Les persones que hi estiguin interessades es poden informar a través de la pàgina web <http://dgpoling.caib.cat>.

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.