Menorca Talaiòtica - Unesco

Federico Giomi i Estrella Damm protagonitzen el Show-Cooking de Binipreu L'esdeveniment gastronòmic es celebrarà aquest dissabte a Binipreu Menorca

 

La marca de cervesa Estrella Damm celebra aquest dissabte dia 1 de setembre a Menorca el showcooking “Per a gustos colors”. L’esdeveniment tindrà lloc al centre comercial Binipreu Menorca amb la presència del xef italo-argentí establert a Maó, Federico Giomi, qui protagonitzarà una exhibició gastronòmica preparant 3 tapes diferents per maridar amb la cervesa rossa Estrella Damm i la sorprenent Malquerida, una cervesa vermella elaborada amb Flor de Jamaica, taronja, malta d’ordi, llúpol, blat i blat de moro.

El showcooking, obert i gratuït a totes les persones interessades (aforament limitat), començarà a les 12.00h a la sala polivalent de la segona planta del centre comercial Binipreu Menorca. Durant dues hores, els assistents podran veure al xef Giomi preparar un plat de pop a la brasa amb caviar de ceba; 1 taquito de llobarro, mango i all negre; i uns “rubiols” o crestes de gamba de Menorca, amanida de col i brins de Xile; a més de degustar aquestes tapes gastronòmiques acompanyades de cerveses Damm i descobrir nous sabors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.