Mercadona diu adéu a les bosses de plàstics El supermercat ha substituït la tradicional bossa de plàstic per la bossa de paper, bossa de plàstic reciclat en un 50-70% i el cistell de ràfia.

Mercadona ha eliminat definitivament l’ús de les bosses de plàstics dels 49 supermercats que té a les Illes Balears, una mesura que té previst implantar a totes les seves botigues al llarg del 2019, amb l’objectiu d’afavorir els principis de l’Economia Circular impulsant la reutilització de les bosses i del plàstic reciclat.

Amb aquest laboratori elimina les bosses de plàstic grans i petites i introdueix com a alternativa, les de paper, i unes noves elaborades amb plàstic reciclat en un 50-70% i reutilitzables, ambdues opcions amb un cost de 10 cèntims cadascuna. La companyia també manté el cistell de ràfia per 50 cèntims.

Aquesta mesura reforça l’aposta de Mercadona per la sostenibilitat, un compromís que li va portar a ser la primera empresa del seu sector en introduir iniciatives per reduir la utilització de les bosses de plàstics d’un sol ús el 2011. I al 2010 a convertir-se en la pionera en el reciclat de plàstic amb projectes com l’abordat conjuntament amb l’interproveïdor SPBerner, d’incorporar una nova línia de parament de la llar fabricat amb el plàstic recuperat dels hivernacles.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.