Tria producte local Balear

Meravelles de Mongofra al Roser L'exposició es podrà veure al Roser fins el dissabte 6 d'octubre

Situar a l’espectador com si estés dins les cases de Mongofra Nou i fer una volta per alguns dels diversos, curiosos i interessants, objectes de tot tipus que contenen, tots de la col·lecció creada al llarg dels anys per Fernando Rubió i Tudurí (Barcelona 1900-Mongofra Nou, Menorca, 1994), és una de les intencions de l’exposició que des del passat dissabte 25 d’agost i fins al proper 6 d’octubre pot veure’s a la sala del Roser de Ciutadella.

L’exposició, que des de l’octubre de 2017 i fins a principis d’enguany ja es va poder veure al centre d’art Ca n’Oliver de Maó (més o manco, per cert, quan al Roser hi havia la mostra ‘Fernando Rubió i Tudurí. L’apotecari de poble, mecenes de Menorca’), es titula ‘Mongofra. La col·lecció de les meravelles’, i, coordinada i comissariada per Carles Jiménez, està organitzada per la Fundació Rubió, com una de les activitats de celebració del 30è aniversari de la seva creació.

Col·leccionista eclèctic d’un ‘compendi de l’univers’

Al Roser, és clar, la col·lecció, formada a Mongofra per centenars d’objectes rars, curiosos, bells i únics, no hi és tota, sinó que s’hi troba una selecció d’algunes de les peces més destacades d’aquest fons, que en són moltes i suficients com per crear aquesta atmosfera de la casa que també es pretén i introduir-nos-hi per gaudir-la de valent.

Bàsicament, de la col·lecció que Fernando Rubió va atresorar al llarg dels anys, eclèctica com ell mateix i entesa com el que se’n diu un ‘compendi de l’univers’, s’hi presenta una tria d’objectes de ceràmica, també d’objectes…

Si t’interessa saber més d’aquesta notícia la trobaràs a l’edició en paper del Setmanari El Iris.

Si et vols fer subscriptor a les edicions en paper o digital, ens pots trucar al número de telèfon 971 38 29 20 i t’informarem.

 Amb la teva subscripció dones suport a la premsa local i de proximitat,  a la nostra llengua i a la nostra cultura.

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.