El Parlament aprova per unanimitat la proposta de MÉS per Menorca per executar el projecte de s’Enclusa de Ferreries El Govern de les Illes Balears haurà de reclamar a l’Estat espanyol la inversió necessària, que haurà d’arribar abans del 31 de desembre de 2018

El Parlament de les Illes Balears ha aprovat per unanimitat una Proposició No de Llei (PNL) de Més per Menorca que insta el Govern de l’Estat a donar compliment, abans del 31 de desembre de 2018, al protocol d’intencions signat dia 3 de desembre de 2015, entre el Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques i el Govern de les Illes Balears. Segons aquest protocol, s’ha de garantir el finançament del Centre d’Interpretació de la Reserva de la Biosfera de S’Enclusa.

Cal recordar que Més per Menorca va presentar la PNL recollint la petició de l’Ajuntament de Ferreries, que ja havia presentat una moció per tal de recuperar la inversió. Una dotació pressupostària de 7 milions d’euros que es va perdre mala gestió i falta de convicció del PP.

El Consell de Menorca ja té presentat un avantprojecte per poder fer realitat la instal·lació del Centre d’Interpretació de la Reserva de Biosfera, però resta a l’espera del finançament.

La proposta del Consell consisteix en habilitar les antigues instal·lacions de la base americana que ocupen una superfície de 43.134  m2 i que inclou 12 edificis aïllats en planta baixa i una superfície construïda total de 2.192,63 m2.
Aquest nou espai està pensat per generar continguts científics. Una oportunitat immillorable per fer avançar amb la divulgació, formació, recerca i innovació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.