Actes 8 Març

Avui s’inicia la Mostra de Cuina Menorquina 22 restaurants de Menorca oferèixen diferents menús de degustació amb prododucte local

Dimarts es va presentar al restaurant mercadalenc Ca n’Aguedet, la nova edició de la Mostra de Cuina Menorquina que s’inicia avui divendres amb la participació de 22 restaurants de tota l’illa.

El president de Restauració Menorca, Josep Bosch, va destacar la bona participació a aquesta mostrador del que és avui per avui la gastronomia menorquina, tant la tradicional com la nova cuina menorquina, tot explicant que és una bona oportunitat per a conèixer els restaurants de l’illa i la cuina que s’hi elabora.

Bosch va estar acompanyat de la vicepresidenta i consellera de Turisme del Consell de Menorca, Maite Salord, i del conseller d’Ocupació, Projecció Econòmica i Esports, Miquel Company, que van donar el seu suport i el de la primera institució menorquina a aquest esdeveniment de referència gastronòmica.

El president de CAEB restauració va destacar l’acord de col·laboració amb la naviliera Baleària que informarà de la mostra als mostradors de l’estació marítima del port d’Alcúdia, repartint els llibrets on s’informa dels restaurants participants i els menús que ofereixen. També se’n farà ressò al blog “Entreolas” de la naviliera. Bosch ha destacat la importància d’aquest primer acord, perquè d’aquesta manera també s’obre una porta al mercat mallorquí, que pot fer un cap de setmana gastronòmic a Menorca amb una ampla oferta de restaurants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.