Camí de Cançons ja a la venda És la nova creació de Margui Juanico i Dolors Boatella

Des d’avui el llibre CD CAMÍ DE CANÇONS, la nova creació de Margui Juanico i Dolors Boatella, ja es troba a la venda a les llibreries de Menorca i botigues habituals. Aquest llibre compta amb il·lustracions, fotogragies i text de Dolors Boatella, cançons de Margui Juanico i Cris Juanico interpretades per na Margui i narració de Gemma Moll.
També es pot trobar en descàrrega digital i streaming. Aquí teniu els enllaços:

CAMÍ DE CANÇONS és un conte nou per a ser cantat, un nou llibre per a ser explicat. En Martí i na Joana, els protagonistes de CONTA’M UNA CANÇÓ, viuran ara fantàstiques aventures durant una excursió amb els seus pares a la platja des Bot a la Vall, el paratge natural situat al nord de Ciutadella a la finca d’Algaiarens, excursió que inclou un tram del Camí de Cavalls de Menorca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *