La FFTM vol fer de Menorca una destinació Cyclyng Friendly La Fundació Foment del Turisme de Menorca dóna un impuls a la creació de producte vinculat al segment del cicloturisme

La Fundació Foment del Turisme de Menorca ha signat un contracte amb Cycling Friendly, empresa de reconeguda trajectòria en la implementació de serveis ciclistes en l’oferta hotelera, per fer créixer l’illa com a destinació cicloturística. L’acord, que suposa una despesa anual de 6.000 euros, preveu la realització de determinades tasques específiques que ajudin a aconseguir una millora integral de la xarxa d’infraestructures i de serveis de què disposa l’illa en el segment del cicloturisme i que en reforcin la promoció.

Concretament, Cycling Friendly es compromet a dissenyar la xarxa de rutes cicloturístiques de Menorca, i fer- ne un mapa detallat, a partir de la revisió i incorporació dels itineraris ja creats per la FFTM, del Camí de Cavalls i de noves propostes; realitzar els arxius GPX de totes les rutes i cedir-los a la FFTM; promocionar l’illa com a destinació cicloturística a les principals fires; i distingir-la amb el segell de qualitat propi.

Així mateix, l’acord incorpora una sèrie d’accions publicitàries assumides també per l’empresa i que consisteixen en la promoció de Menorca com a destinació per a amants del ciclisme a la web www.cycling-friendly.com, la creació d’una landing page específica amb informació detallada de les rutes, hotels, bars/restaurants i altres serveis adaptats amb què compta l’illa, la inclusió dels principals esdeveniments esportius dedicats al món de ciclisme que s’hi celebren anualment i la inserció del logotip de la FFTM en els materials que s’editin.

Objectiu: Fer de Menorca una destinació esportiva

La contractació d’aquests serveis forma part de l’estratègia seguida per la FFTM perquè Menorca sigui reconeguda a nivell internacional com una destinació esportiva de primer nivell, tant pel que fa als recursos naturals i la xarxa d’infraestructures i serveis de què disposa com als esdeveniments que acull al llarg de l’any.

“Aquest acord servirà per reforçar el producte cicloturístic de l’illa en el marc de l’estratègia que estem seguint des de la FFTM per a posicionar-nos com a destinació esportiva. Sens dubte, es tracta d’una oferta que fa créixer Menorca en termes de qualitat i diferenciació ja que atreu un visitant interessat en la natura, amb un nivell adquisitiu alt i que viatja fora dels mesos de temporada alta”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *