L’Obra Social La Caixa i la Fundació per a persones amb Discapacitat de Menorca signen un conveni de suport al nou Servei de repartiment professional realitzat per treballadors amb discapacitat de l’illa de Menorca a través del CEO Lligall Art Gràfic.

Des d’aquest projecte es pretén aportar recursos de formació per a la millora de l’ocupabilitat i per donar suport al Centre Especial d’Ocupació Lligall Art Gràfic, per a la creació de nous llocs de treball i vinculat al seu nou local del carrer Mossen Salord i Farnés, n.º 33 de Ciutadella.

Amb aquest acord es pretén professionalitzar el servei de repartiment que de forma esporàdica s’està duent a terme des del CEO Lligall Art Gràfic, oferint un model d’entrega domiciliària més satisfactori, consolidant una línia de treball del taller de disseny i impressió gràfica i donant millors oportunitats d’inserció laboral a les persones amb discapacitat amb especials dificultats.

A l’efecte, es crearà un equip de treballadors repartidors per desenvolupar un servei de repartiment insular. S’ubicaran en dos punts d’atenció i de distribució, a Maó i a Ciutadella i s’integraran dins l’organigrama funcional de Lligall Art Gràfic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *