L’Ajuntament demana col·laboració per completar el Catàleg de Camins Publics Una vegada acabat el Catàleg de camins rurals, l’Ajuntament de Ciutadella n’inclourà el resultat a l'Inventari de béns municipals

L’Ajuntament fa temps que treballa en la redacció del Catàleg municipal de camins rurals: recopila dades, informació i documentació sobre tots els camins rurals de Ciutadella. Aquests propers mesos ja s’ha de donar forma definitiva a les fitxes de cada un dels camins inclosos al Catàleg i ja hem entrat en la recta final de la redacció del citat catàleg. La catalogació dels camins i del treball final millorarà amb l’augment de la informació de la qual disposem; per aquest motiu, demanam la col·laboració dels ciutadans, sobretot de les persones grans de Ciutadella; perquè ens transmetin qualsevol informació sobre els camins rurals que considerin important o rellevant.

Per tantsi teniu informació o coneixeu algú que en pot tenir, us podeu posar en contacte amb el Servei de Medi Ambient de l’Ajuntament de Ciutadella, al número de telèfon 971 48 41 55 o a l’adreça de correu electrònic mediambient@ajciutadella.org, per concertar una cita i poder transmetre aquesta informació, que pot ser molt valuosa per al resultat final del Catàleg de camins.

Una vegada acabat el Catàleg de camins rurals, l’Ajuntament de Ciutadella n’inclourà el resultat a l’Inventari de béns municipals i farà les passes necessàries per tal de garantir els drets dels ciutadans de gaudir dels camins rurals municipals com a béns de domini públic que són.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *