Menorca es suma al Dia Mundial del Turisme Avui dia 27 de setembre es podran visitar gratuïtament la Naveta des Tudons, els poblats talaiòtics de Torre d’en Galmés i Trepucó, el Fort Marlborough i la Torre de Fornells.

Menorca se suma a la commemoració del Dia Mundial del Turisme que es celebra avui dijous, 27 de setembre, amb la una jornada de portes obertes que inclourà alguns dels monuments més representatius del patrimoni arqueològic, arquitectònic i etnològic menorquí.

Al llarg de tot el dia es podran visitar gratuïtament tres dels jaciments més representatius de la prehistòria insular, com són la Naveta des Tudons i els poblats talaiòtics de Torre d’en Galmés i Trepucó (l’accés a aquest darrer jaciment és lliure tot l’any). També es podrà accedir de franc a dues de les construccions més rellevants del període de dominació britànica: el Fort Marlborough i la Torre de Fornells.

Turisme i transformació digital

Enguany, el Dia Mundial del Turisme s’ha convocat amb el lema ‘El turisme i la transformació digital’, un reclam amb el qual es pretén subratllar l’impacte positiu que els avanços digitals tenen en el sector turístic i, més concretament, en la consecució d’objectius de desenvolupament com el foment de la iniciativa empresarial i de la inclusió, l’empoderament de la comunitat local i l’eficàcia en la gestió dels recursos.

“El Dia Mundial del Turisme 2018 és una oportunitat única per a fomentar la conscienciació sobre la influencia de les tecnologies digitals en el desenvolupament del turisme sostenible, alhora que proporciona una plataforma per a la inversió, les aliances i la col·laboració en favor d’un sector més responsable i inclusiu”, assenyalen des de l’Organització Mundial del Turisme.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *