Actes 8 Març

MÉS per Menorca denuncia la manca de coherència de PSIB i Podem respecte la Llei de Camins Els dos partits polítics han rebutjat les esmenes del Consell de Menorca que ells mateixos varen aprovar i que permetien que la llei mallorquina també fos aplicable a Menorca

MÉS per Menorca ha decidit que no donarà suport a la tramitació al Parlament de Llei de Camins davant la decisió de PSIB i Podem de no acceptar les esmenes que procedien del Consell de Menorca i que permetien que la llei mallorquina en tramitació fos extensible a Menorca. Els sobiranistes demanaran, per tant, a tots dos grups parlamentaris que reconsiderin la seva postura i que deixin de vetar i marginar Menorca, que ha demostrat la voluntat de ser aquesta llei.

Cal recordar que la Llei de Camins la va impulsar el Consell Insular de Mallorca al Parlament de les Illes Balears perquè aquest darrer la convertís en una iniciativa pròpia. Va ser en aquest moment quan el Consell Insular de Menorca, amb els vots de PSIB, Podem i MÉS per Menorca, va aprovar tot un seguit d’esmenes que MÉS per Menorca va traslladar al Parlament.

Aquest dimecres, però, tant PSIB com Podem han votat en contra de les esmenes presentades pels sobiranistes, mostrant així una actitud incoherent i vetant la possibilitat que la Llei de Camins es pugui aplicar també a Menorca.

MÉS per Menorca recorda que totes dues formacions marginen l’illa de Menorca, perquè no només la màxima institució insular va votar a favor de tenir aquesta Llei de Camins, sinó que també la societat civil a través de la Plataforma de Camins Rurals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.