SER  Historia desembarca al Llatzaret de Maó El divendres 5 d’octubre a les 17h l’espai radiofònic ‘SER Historia’ de la Cadena SER es desplaçarà fins a Menorca per enregistrar un programa des de l’Illa del Llatzaret del port de Maó.

El periodista Nacho Ares, conductor del programa SER Historia i tot el seu equip viatjarà el proper dia 5 a Menorca i conversarà amb diversos experts per descobrir, donar a conèixer i fer difusió de la Menorca Talaiòtica i la seva candidatura a Patrimoni de la Humanitat per part de la UNESCO. El conseller de Cultura i Educació, Miquel Àngel Maria ha assegurat que amb aquesta nova actuació “sumam i multiplicam esforços envers la candidatura de la Menorca Talaiòtica”.

El programa

SER Historia és un espai radiofònic dedicat a la divulgació històrica que enguany arriba a la seva desena temporada en antena. Actualment es pot escoltar les matinades dels dissabtes entre les 00:30h i les 02:30h a les diferents emissores de la Cadena SER i també està a disposició dels oients al web :

http://cadenaser.com/programa/ser_historia/

El programa també tractarà sobre el passat, el present i el futur del Llatzeret del port de Maó, un enclavament sobre el que, segons la consellera de Promoció Turística i Cooperació Local, Maite Salord, s’hi estan fent grans esforços per fer-ne un lloc encara més emblemàtic i amb capacitat d’albergar nous usos socioculturals.

Per acabar, el director de la SER Menorca, Sergi Ribera, ha remarcat que d’aquesta manera la cadena radiofònica fa palesa del seu compromís amb Menorca i, especialment en aquest cas, amb la candidatura de Menorca Talaiòtica i la difusió del turisme cultural de la nostra illa.

Totes les persones interessades a acudir com a públic a la gravació del programa ho poden fer demanant una invitació gratuïta al correu serhistoria@radiomenorca.com, al whatsapp 606265816 o a través del telèfon 971354700. L’aforament màxim és de 80 persones.

El trasllat a l’illa del Llatzaret es farà amb barques llançadores des del moll de Cales Fonts a les 16h i les 16:30h

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *