Líthica com exemple de bones pràctiques en la conservació del patrimoni La Fundació Líthica va ser la guanyadora del Premi Hispania Nostra 2017

Els passat cap de setmana, del 21 al 23 de setembre va tenir lloc a Santiago de Compostela, Galícia, la 37 reunió d’associacions i gestors culturals Hispania Nostra que comptà amb presència menorquina. Líthica, Amics de Punta Nati i amics del Museu de Menorca foren les tres associacions culturals representades a l’encontre. Laetitia Lara, en representació de la Fundació Líthica i com a guanyadora del Premi Hispania Nostra 2017 a les bones pràctiques en la intervenció en el paisatge, va participar a una de les taules rodones celebrada al monestir San Martín Pinario.

El lema general de la trobada era “Caminos y rutas culturales: impulsando el desarrollo económico y social” i Laetitia Lara particià a la taula rodona “Tres casos de buenas prácticas en la conservación del Patrimonio Cultural y Natural”. Lara va centrar la seva…

Si t’interessa saber més d’aquesta notícia la trobaràs a l’edició en paper del Setmanari El Iris.

Si et vols fer subscriptor a les edicions en paper o digital, ens pots trucar al número de telèfon 971 38 29 20 i t’informarem.

Amb la teva subscripció dones suport a la premsa local i de proximitat,  a la nostra llengua i a la nostra cultura.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *