El Pi Menorca exigeix l’execució immediata de s’Enclusa com a Centre d’Interpretació de la Reserva de la Biosfera La formació denuncia els anys perduts pels partits que han tingut responsabilitats en la posada en marxa del projecte

El Pi Menorca exigeix l’execució immediata de s’Enclusa, en Ferreries, com a Centre d’Interpretació de la Reserva de la Biosfera i denuncia els anys de retards que du el projecte pels enfrontaments entre partits.

Fa més d’una dècada que no s’ha donat l’impuls necessari per a l’execució d’aquest projecte fonamental per a Menorca. En aquest sentit, El PI Menorca denuncia que a l’Ajuntament de Ferreries en la legislatura 2007-2011 i 2015-2019 governada per l’Entesa i la de 2011-2015 governada pel PP, aquests partits només s’han donat les culpes mútuament sense haver estat capaços d’impulsar l’execució del Centre d’Interpretació.

Malgrat la Proposició no de llei de MÉS per Menorca aprovada recentment al Parlament,  que insta el Govern espanyol a garantir els 7 milions de partida pressupostària per al projecte de s’Enclusa, El Pi Menorca considera que és una iniciativa totalment oportunista i electoralista.

El Pi Menorca està d’acord amb aquesta petició, perquè continua creient en la importància i necessitat d’aquest projecte, però pensa que és un intent d’amagar la mala gestió en aquest tema per part de l’Entesa de Ferreries i MÉS per Menorca. Per la seva manca d’iniciativa política, aquests darrers anys s’ha perdut l’oportunitat d’haver executat ja el Centre d’Interpretació de la Reserva de la Biosfera de Menorca a s’Enclusa i s’ha privat a Ferreries i a Menorca de tots els beneficis que hagués suposat aquesta instal·lació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.