Món Pedut Rosat Vi de la DO Empordà elaborat amb Garnatxa negra, Cabernet Sauvignon i Merlot

Aquesta setmana hem sortejat un vi rosat jove, el “Món Perdut Rosat” del Celler Oliveda que pertany a la DO Empordà i elaborat amb les varietats de Garnatxa negra, Cabernet Sauvignon i Merlot

El Celler Oliveda ja elaborava caves al 1764, i des de 1948 elaboren els vins al celler fundat per Josep Oliveda i Casanova i la seva esposa Joana Rigau Ros, que també elaboren caves a la localitat gironina de Capmany

Un vi jove, fresc i molt apropiat per aquests dies de la tardor que encara fa bon temps.

Nota de cata

  • Aspecte: Rosa maduixa amb tonalitats que ens recorden els gerds.
  • Nas: Fresc, elegant i equilibrat. Notes agradables de fruita madura com els gerds o les maduixes silvestres. Notes de fusta i tocs cítrics a més de florals.
  • Boca: Lleuger i equilibrat. Molt bo de beure, afruitat al paladar i amb un final notable.

MARIDATGE

Estam un vi jove i fresc molt indicat per als aperitius i per a fer barbacoes amb amics. Marida bé amb les carns blanques a la graella com per exemple un conill torrat acompanyat d’all i oli o un secret ibèric a la graella i amb peixos blaus torrats, des d’unes sardines a uns verats.

Bon acompanyant per als plats de pasta i per als arrossos. Des d’una macarronada de carn o uns espagueti bolonyesa a un arròs d’esclata-sangs, pollastre i gambes vermelles de Ciutadella. Ideal també per acompanyar un sopar de pizza a domicili.

La guanyadora del sorteig d’aquesta setmana ha estat Maria Fedelich Cursach que és subscriptora del Setmanari El Iris des de fa 6 anys.

Si voleu saber més o comprar aquest rosat jove de la DO Empordà elaborat pels Cellers Oliveda de Girona, el podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.