Dotze activitats gratuïtes omplen la quarta edició del programa Viu Menorca Biosfera

La bona acollida que han tingut les tres edicions anteriors, en què hi passaren més de 3.000 participants, ha impulsat a l’Agència Menorca Reserva de Biosfera del Consell Insular de Menorca a preparar una nova edició del programa Viu Menorca Biosfera. En aquesta quarta edició, amb començament aquest diumenge 7 d’octubre i acabament el 13 d’abril de 2019 (sempre en cap de setmana i en horari de matí i dirigides a tot tipus de públic), el calendari conté un total de 12 activitats, que són gratuïtes i tot i que és imprescindible la inscripció prèvia.

Si t’interessa saber més d’aquesta notícia la trobaràs a l’edició en paper del Setmanari El Iris.

Si et vols fer subscriptor a les edicions en paper o digital, ens pots trucar al número de telèfon 971 38 29 20 i t’informarem.

Amb la teva subscripció dones suport a la premsa local i de proximitat,  a la nostra llengua i a la nostra cultura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca