Clara Gorrias estrena a Menorca el seu disc de debut: ‘La mar fa riure i fa plorar’

És des del passat 21 de setembre que el disc de debut de Clara Gorrias, ‘La mar fa riure i fa plorar’, es pot aconseguir i escoltar a través de les diferents plataformes digitals de música. Físicament, després que se’n venessin els primers exemplars en el concert de preestrena que va oferir el 13 de setembre al Mercat de Música Viva de Vic, el disc de Clara Gorrias, cantant que a finals d’octubre farà 24 anys, arribarà a les botigues de Menorca la propera setmana, coincidint també a l’illa amb l’estrena oficial en directe del seu acurat i poètic primer treball discogràfic.

La mar i les arrels, i la frase ancestral del títol del disc

‘La mar fa riure i fa plorar’ integra deu cançons: cinc de pròpies i altres cinc de populars variades (quatre de menorquines i una eivissenca), de les quals n’ha fet els arranjaments la mateixa Clara Gorrias per dur-les al seu terreny. Les músiques, de fet, i fent valer també la seva inquietud per la composició (conreada sobretot els darrers dos anys…

Si t’interessa saber més d’aquesta notícia la trobaràs a l’edició en paper del Setmanari El Iris.

Si et vols fer subscriptor a les edicions en paper o digital, ens pots trucar al número de telèfon 971 38 29 20 i t’informarem.

 Amb la teva subscripció dones suport a la premsa local i de proximitat,  a la nostra llengua i a la nostra cultura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *