Reunió de coordinació a la seu de l’112 amb motiu de les conseqüències de les pluges a Sant Llorenç

La presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, ha assistit avui matí a la reunió celebrada a la seu de l’112 per coordinar les feines envers les conseqüències de les pluges ahir a Sant Llorenç des Cardassar. En la trobada amb els grups de treball d’emergència i les forces i cossos de seguretat hi han estat presents la consellera d’Hisenda i Administracions Públiques, Catalina Cladera, el conseller de Medi Ambient, Agricultura i Pesca, Vicenç Vidal, i la delegada del Govern, Rosario Sánchez.
Per altra banda el Govern de les Illes Balears convoca un minut de silenci davant el Consolat de Mar  per les víctimes de les inundacions produïdes avui vespre a la zona del Llevant de Mallorca i perquè totes les persones que ho desitgin puguin mostrar la seva solidaritat amb les persones afectades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *