Actes 8 Març

Tadeo reclama mesures al Govern per reduir la temporalitat en l’ocupació La meitat dels contractes, de menys de tres mesos

El diputat autonòmic, Santiago Tadeo, ha reclamat  al Parlament balear al conseller de Treball, el socialista Iago Negueruela, que prengui mesures per reduir la temporalitat en l’ocupació, atès que la meitat dels contractes que s’han formalitzat aquest estiu han tingut una durada menor als tres mesos i més de 50.000 han estat només contractes d’una setmana.

Tadeo li ha advertit que l’escenari macroeconòmic està donant senyals d’un alentiment de l’economia, el que fa presagiar que la situació empitjorarà.

Tadeo li ha recordat al conseller que quan va entrar al Govern era el responsable de Treball de tot Espanya que més aconseguia reduir la taxa d’atur anual (14,66%) i que tres anys i mig després ha passat a ser l’últim de la cua (3,93).

Santiago Tadeo li ha recriminat que durant els tres primers anys de govern d’Armengol tots els mals del mercat laboral eren propiciats per la reforma laboral i que després de l’arribada de Sánchez a la Moncloa, el conseller ha deixat de reivindicar la seva modificació.

Tadeo ha acusat el conseller de confondre atur amb dades d’afiliació davant el que li ha advertit que “aquí parlem de persones que no tenen feina, que tenen dificultats per arribar a final de mes i que estan en risc d’exclusió social”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.