Javier Ares presenta la seva renúncia com a Conseller de Medi Ambient i Reserva de la Biosfera Serà substituit per Aram Ortega Adezeiras

El conseller de Medi Ambient i Reserva de Biosfera, Javier Ares, ha presentat avui matí la seva renúncia a l’acta de conseller per motius personals i familiars. Amb aquesta decisió deixarà de formar part de l’equip de govern del Consell Insular de Menorca i, consegüentment, d’exercir tot els càrrecs que com a tal li corresponien, entre ells, la presidència del Consorci de Residus Urbans i Energia de Menorca, de l’Agència Menorca de Reserva de Biosfera i del Grup d’Acció Local LEADER+.

El conseller Javier Ares, representant del grup polític Podem, forma part de l’actual equip de govern, sorgit arran del pacte d’esquerres, des de juliol de 2015.  Amb aquesta renúncia, que es formalitzarà el proper dilluns 15 d’octubre durant la sessió plenària del Consell Insular, Javier Ares tanca la seva etapa de tres anys i mig de dedicació al servei públic.

La Presidenta del Consell Insular, Susana Mora, assumirà les funcions del conseller Javier Ares fins que no es formalitzi el seu relleu i els directors insulars del departament seguiran en el seu càrrec.

L’equip de govern agraeix i posa en valor la dedicació i feina feta del conseller Javier Ares al llarg d’aquests tres anys i mig al cap del Departament de Medi Ambient i Reserva de Biosfera, alhora que expressa la seva comprensió i respecte per la decisió de renúncia per motius personals i familiars.

Així mateix, informam que el conseller sortint, Javier Ares, i la resta de membres de l’equip de govern faran les corresponents valoracions al respecte després de la sessió plenària prevista per aquest dilluns.

Nota de premsa de Podemos

El càrrec de Podemos Javier Ares al Consell Insular ha presentat la seva renúncia al càrrec de Conseller per motius personals i familiars.
Des de Podemos el primer que volem manifestar és donar les gràcies a en Javier per la gran feina feta com a conseller de Medi Ambient al Consell de Menorca com a president de la Reserva de la Biosfera, Conseller de Medi rural i medi Marí de Menorca, president del consorci de residus i del programa LEADER+, càrrec que ha exercit amb la millor actitud possible i la dedicació de qui estima realment la nostra Illa.

Lamentem alhora aquesta dimissió del nostre company deguda als seus problemes personals, que esperem de tot cor que pugui superar. Sabem que no hem vingut a fer de la política una professió, que estem de pas i que aquest món és de vegades massa exigent. Javier Ares tanca així la seva etapa de tres anys i mig de dedicació al servei públic.

La feina d’en Javier ha estat enorme en una àrea tan important per a Menorca com és Medi Ambient, món rural i marí i amb un tema vital com la Reserva de la Biosfera, de la que ara celebrem el 25è aniversari. I esperem continuar aquest camí.

Per això també avui, volem presentar la persona que assumirà aquest càrrec, el següent candidat a les llistes presentades al Consell Insular pel nostre partit, Aram Ortega Adezeiras. Estem segurs que farà una feina com a mínim de la mateixa qualitat que la d’en Javier. Des del partit li desitjam molta sort en el repte de continuar millorant la sostenibilitat d’aquesta illa i la protecció del nostre entorn.
Volem destacar també que els directors Insulars que fins avui dia han estat al costat del Conseller Javier Ares continuaran a la direcció del departament amb l’arribada del nou Conseller, aprofitam d’agrair també des del partit la seva tasca i bona feina i la seva disponibilitat de continuar a la direcció i acompanyar el futur Conseller.

El càrrec de Podemos Javier Ares al Consell Insular ha presentat la seva renúncia al càrrec de Conseller per motius personals i familiars.
Des de Podemos el primer que volem manifestar és donar les gràcies a en Javier per la gran feina feta com a conseller de Medi Ambient al Consell de Menorca com a president de la Reserva de la Biosfera, Conseller de Medi rural i medi Marí de Menorca, president del consorci de residus i del programa LEADER+, càrrec que ha exercit amb la millor actitud possible i la dedicació de qui estima realment la nostra Illa.

Lamentem alhora aquesta dimissió del nostre company deguda als seus problemes personals, que esperem de tot cor que pugui superar. Sabem que no hem vingut a fer de la política una professió, que estem de pas i que aquest món és de vegades massa exigent. Javier Ares tanca així la seva etapa de tres anys i mig de dedicació al servei públic.

La feina d’en Javier ha estat enorme en una àrea tan important per a Menorca com és Medi Ambient, món rural i marí i amb un tema vital com la Reserva de la Biosfera, de la que ara celebrem el 25è aniversari. I esperem continuar aquest camí.
Per això també avui, volem presentar la persona que assumirà aquest càrrec, el següent candidat a les llistes presentades al Consell Insular pel nostre partit, Aram Ortega Adezeiras. Estem segurs que farà una feina com a mínim de la mateixa qualitat que la d’en Javier.

Des del partit li desitjam molta sort en el repte de continuar millorant la sostenibilitat d’aquesta illa i la protecció del nostre entorn.
Volem destacar també que els directors Insulars que fins avui dia han estat al costat del Conseller Javier Ares continuaran a la direcció del departament amb l’arribada del nou Conseller, aprofitam per agrair també des del partit la seva tasca i bona feina i la seva disponibilitat de continuar a la direcció i acompanyar el futur Conseller.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *