Els reis visiten Sant Llorenç

Ses Majestats els Reis Felipe VI i Letizia, acompanyats per la presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, han visitat Sant Llorenç des Cardassar i les zones afectades per les pluges torrencials del passat dimarts 9 d’octubre. A la visita també hi ha participat el ministre de Ciència, Educació i Universitats, Pedro Duque.

Han acompanyat els Reis, la presidenta Armengol i el ministre Duque, el president del Parlament, Baltasar Picornell; la delegada del Govern, Rosario Sánchez; el batle de Sant Llorenç, Mateu Puigros; el comandant general, Juan Cifuentes; el president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, i la consellera d’Hisenda i Administracions Públiques, Catalina Cladera, entre d’altres autoritats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *