Diego Pons Pons es dóna de baixa com a militant del PP-Ciutadella i el partit li demana que deixi la seva acta de regidor És la sisena baixa que tenen els populars al seu grup municipal

Segons ha informat aquest matí IB3 Televisió, Diego Pons Pons, regidor del Partit Popular de Ciutadella, ha presentat aquest dimecres la seva baixa de militància de la formació, sense que la direcció local del PP en tengui coneixement dels motius.

Treballador del sector agrari de 35 anys, Diego Pons estava afiliat al partit des de 2007. Tot i figurar en l’onzè lloc de la candidatura municipal, va prendre possessió com a regidor ara fa dos anys, per tal de suplir la vacant que havia deixat el seu company Guillem Bosch. Es tracta de la sisena baixa en el si del grup municipal del PP a Ciutadella des que començà la legislatura.

A més de la seva condició de regidor, Diego Pons era membre de la Junta Local i del Comité de Direcció del PP de Ciutadella i integrant de la Junta Insular del partit.

Per la seva banda, els populars han emès una nota de premsa on afirmen que:  “El Partit Popular de Menorca respecta la decisió del fins ahir regidor del Partit Popular de l’Ajuntament de Ciutadella, Diego Pons, de donar-se de baixa d’afiliat al nostre partit i li agraeix la tasca realitzada.

Així mateix, sol·licitem que renunciï a l’acta de regidor que va obtenir gràcies a la seva participació com a membre de la llista del Partit Popular de Ciutadella”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.