Nova edició de l’Escola Internacional Sine Dolore per a Familiars i Pacients amb Dolor Les xerrades es fan aquest divendres, a les 18.00h, al saló d’actes de l’Ajuntament de Maó

S’ha presentat a l’Hospital Mateu Orfila una nova edició de l’Escola Internacional Sine Dolore per a Familiars i Pacients amb Dolor, organitzada per la Unitat del Dolor de l’hospital, Sine Dolore Foundation i l’Associació Espanyola de Pacients contra el Dolor, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Maó.

Les xerrades es fan aquest divendres, a les 18.00h, al saló d’actes de l’Ajuntament de Maó. La sessió, oberta a tot el públic interessat, començarà amb la ponència magistral “El ejercicio físico como elemento rehabilitador” a càrrec del Dr. Fernando Serrano Pérez, cap del Servei de Rehabilitació de l’Hospital Quirónsalud Sur d’Alcorcón i de l’Hospital Beata Maria Ana de Jesús de Madrid. El programa es completa amb sis ponències breus de diferents professionals sobre “Tratar el dolor, aliviar el sufrimiento y mejorar la calidad de vida”.

A l’acte de presentació, a càrrec del Dr. Jordi Moya, coordinador de la Unitat de Dolor de l’Hospital Mateu Orfila, i Antoni Gómez Arbona, gerent de l’Àrea de Salut de Menorca, s’ha destacat la importància d’aquesta Escola de Pacients i Familiars de persones amb dolor per poder resoldre tot tipus de dubtes i oferir informació sobre els tractaments que poden millorar la qualitat de vida d’aquests malalts crònics. “Volem que els pacients participin de la seva malaltia, que siguin actius, per poder aconseguir resultats més òptims”, en paraules del doctor Moya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.