El Ple de l’Ajuntament de Ciutadella aprova l’expedient per a declarar a Pilar Benejam, Filla I·lustre.

La corporació en Ple es reunirà avui dijous, dia 18, a les 19.00 h, al saló gòtic per a celebrar la seva sessió plenaria del mes d’octubre. Un dels punts de l’odre del dia  serà l’aprovació de l’expedient de declaració de Pilar Benejam i Arguimbau com a filla il·lustre de Ciutadella.  A més d’atorgar-li, idò, el guardó, també es votarà que l’acte públic de proclamació sigui fixat per al proper dia 16 de gener de 2019, amb el lliurament del diploma acreditatiu i la descoberta del retrat per a la galeria de fills il·lustres de la ciutat.

També es nomenaran en aquest Ple, els tres regidors que sortiran a cavall a la Processó dels Tres Tocs, del dia de Sant Antoni.

Un altre punt important serà la proposta d’aprovar el Conveni de col·laboració pel subministrament d’aigua entre l’Ajuntament de Ciutadella i Abaqua per al subministrament d’aigua de la dessaladora d’aigua marina de Ciutadella. També es preveu aprovar la nova ordenança reguladora de la taxa per la prestació del Servei de Subministrament d’Aigua Potable i la taxa per la prestació del Servei de Clavegueream.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.