III Mostra d’Entitats de Menorca Es celebrarà el dissabte 27 d'octubre

El proper dissabte, 27 d’octubre, tindrà lloc al pati del Claustre del Carme de Maó la III Mostra d’Entitats de Menorca, organitzada per la societat civil menorquina a través del Fòrum d’Entitats del Tercer Sector de Menorca, amb la col·laboració del departament de participació ciutadana del Consell Insular de Menorca i l’Ajuntament de Maó.
Aquesta mostra pretén ser un espai de trobada i col·laboració entre entitats. Durant tot el matí es gaudirà d’activitats i tallers per a grans i petits, música i un bon dinar d’arròs de la terra. D’aquesta manera interactiva, els organitzadors volen donar a conèixer la feina que fan a la nostra illa les entitats, les associacions i grups del Tercer Sector i, a la vegada, volen apropar a la societat els diferents àmbits en els que fan feina, animar a col·laborar i promocionar el voluntariat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.