Preestrena de “La sociedad literaria y el pastel de piel de patata” Dijous 18 d’octubre als Cinemes Canal Salat es projectà la preestrena

El  dijous 18 d’octubre als Cinemes Canal Salat es projectà la preestrena de la pel·lícula “La sociedad literaria y el pastel de piel de patata”.

Aquesta pel·lícula s’estrenarà als cinemes de tota Espanya (i també a Ciutadella) a partir del divendres 26 d’octubre.

Basada en el best-seller homònim de 2008 de Mary Ann Shaffer i Annie Barrows editat a Espanya per Salamandra. El llibre ha estat traduït a més de 20 idiomes i se n’han venut més de cinc milions d’exemplars. La pel·lícula és produïda pels productors de “L’exòtic Hotel Marigold” i dirigida per Mike Newell, director de “Grans esperances” i “Quatre noces i un funeral”, està protagonitzada per la Lily James (“Mamma Mia! Una i altra vegada”)

Sinopsi

Mentre la ciutat de Londres comença a recuperar-se després de la Segona Guerra Mundial, la jove escriptora Juliet Ashton cerca l’argument per al seu pròxim llibre. Un dia rep una carta d’un desconegut en la qual li presenta a un curiós club de lectura: La Societat Literària i del Pastís de Pell de Patata de Guernsey. Intrigada per aquests excèntrics personatges, Juliet decideix viatjar a aquesta petita illa, sense saber que trobarà molt més que una gran història.

“La sociedad literaria y el pastel de piel de patata” conté una galeria de personatges profundament humans, divertits, encantadors, tots amants de la literatura, que van suportar l’ocupació nazi organitzant reunions de lectura sobre novel·les clàssiques, sempre al voltant d’un pastís de pell de patata. Juliet comença una important correspondència amb els membres de la societat, petites joies que parlen de llibres i del plaer de la lectura, de l’amistat, de la vida quotidiana i de l’impacte recent que l’ocupació alemanya ha tingut en les seves vides. Captivada per les seves històries, decideix visitar-los, i el que troba la canviarà per sempre. La revista Fotogramas l’ha descrita com “una declaració d’amor a la lectura”.

Fitxa tècnica

Títol original: The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society

Director: Mike Newell

Guió: Tom Bezucha, Don Roos, basat en el best-seller d’Annie Barrows i Mary Ann Schaffer

Intèrprets: Lili James, Michiel Huisman, Matthew Goode

Nacionalitat: Regne Unit / EUA

Gènere: drama Romàntic

Any: 2018

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.