Solistes de la Simfònica oferiran un concert de cambra a la Sala Noble del Palau de Ca’n Saura de Ciutadella en commemoració de l’Any Llompart, amb entrada lliure Les entrades són gratuïtes i es poden recollir a l'Ajuntament de Ciutadella de 9:00 h a 14:00 h.

Aquest dissabte dia 20 d’octubre solistes de la Simfònica oferiran un concert de cambra, a la Sala Noble del Palau de Ca’n Saura de Ciutadella, Menorca, a les 20:30?h, d’entrada lliure i amb el lema “Solcant l’aire” per commemorar els 25 anys de la mort de l’escriptor, poeta i activista cultural Josep Maria Llompart de la Peña. Aquest concert és una de les activitats plantejades per la Conselleria de Cultura que s’emmarquen dins l’Any Llompart. A més, respon als objectius plantejats al Pla de Cultura de les Illes Balears, que són la descentralització de Mallorca de l’oferta cultural, l’accessibilitat a la cultura i la recerca de nous públics.

Smerald Spahiu (violí); Paula Marqués (violí); Sonia Krasnova (viola) i Emmanuel Bleuse (violoncel) interpretaran obres com: Vistes al mar d’Eduard Toldrà; Mediterrània d’Antoni Parera Fons; Adagio de Miquel Capllonch; Catalunya d’Isaac Albén i Intermezzo (Goyescas) d’Enrique Granados.

Marta Cuesta Garcias, Joan Manel Cirer i Miquel Àngel Torrens Llabrés seran els solistes que recitaran alguns dels poemes més rellevants de Josep Maria Llompart com: “Camí florit”; “Petita història familiar”; “Primavera”; “S’estimaren”; “Per a una música de Chopin” “Camí de perfecció”, entre d’altres.

Les entrades són gratuïtes i es poden recollir a l’Ajuntament de Ciutadella de 9:00 h a 14:00 h.

Aquest concert s’emmarca dins l’Any Llompart. La declaració institucional de l’any 2018 com a Any Josep Maria Llompart té l’objectiu de commemorar i reconèixer la figura i trajectòria de l’escriptor i activista mallorquí durant tot l’any amb un ampli programa d’activitats impulsat conjuntament per les entitats i institucions implicades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.