La innovació imprescindible

Som a les portes d’una nova edició d’Innovem, la cita ineludible d’aquells que creuen en la innovació com a part indispensable de l’èxit empresarial. La maquinària ja s’ha posat en marxa perquè el proper 9 de novembre Es Mercadal torni a ser el centre illenc de l’empreneduria. Enguany però, l’esdeveniment traspua un caire força diferent: un nou equip organitzador, dinàmiques diferents, concentrat en un únic dia…i el nom mateix, ara Innovem Fest. L’equip què ha engegat aquesta edició s’ha constituït com a associació i el formen un grupet de joves empresaris i empresàries emprenedores que pretenen mantenir viu l’esperit d’un projecte que il·lusiona. Tenen la certesa que compartir coneixements, experiències i valors és la fórmula idònia per ser millors empresaris i millors persones. El seu objectiu amb aquest Innovem Fest 2018 és el d’ampliar horitzons i obrir la ment a noves experiències i missatges, per açò mateix han escollit el lema”obrir la mirada”.

El bagatge d’Innovem és important: 9 edicions, 17 tallers formatius, 142 projectes empresarials, 30 activitats de networking, 4.485 assistents…però el que realment pesa és el gran nivell dels ponents i participants que, enguany, torna a ser excepcional. Valors destacats de la innovació a nivell internacional com Luís Castillo, fundador i CEO de Neurodigital, Lluís Rotger, Creatiu Senior de Geometry, François van den Abeele, fundador i CEO de Sea2See, compartiran experiències i projectes amb valors locals com Daniel Bosch l’emprenedor ciutadellenc que és Director Creatiu de Fjord a Finlàndia o Íker Martínez, de Somni Project. Un programa força atractiu (que trobareu en aquesta mateixa edició d’El Iris) i una única actitud: obrir la mirada, obrir la ment. Sort i encerts per aquest nou repte anomenat Innovem Fest’18!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca