Tolo Genestar debuta com a solista al Palau de la Música Catalana Va ser dins el cicle-concurs El Primer Palau, el qual ofereix als millors joves intèrprets la possibilitat de viure una experiència excepcional

Aquest dilluns dia 15 el jove clarinetista ciutadellenc Tolo Genestar va debutar com a solista i com a component de MazikDuo al Palau de la Música Catalana a Barcelona.

Va ser dins el cicle-concurs El Primer Palau, el qual ofereix als millors joves intèrprets la possibilitat de viure una experiència excepcional: una actuació a la històrica sala del Palau de la Música compartint amb el públic les emocions del debut.

Aquest cicle-concurs es ve fent ininterrompudament des de 1996 durant els mesos d’octubre i novembre. Hi participen 8 solistes o formacions seleccionades prèviament per la comissió artística del Palau. Aquests solistes i grups ofereixen un concert inclòs a la programació estable de la sala i alhora, concursen en uns dels premis més importants del panorama musical clàssic nacional.

El proper dimarts 27 de novembre es farà públic el veredicte final d’aquest gran premi que n’és un dels més destacats i que consolida al guanyador dins del circuit professional.

Tolo i MazikDuo van interpretar part del repertori del seu recent disc Jewish Life després d’oferir diferents programes al comitè artístic, qui es va decantar finalment pel repertori jueu que el duet ve oferint des de fa un parell de temporades.

Aquest és un altre pas que es suma a la trajectòria creixent de MazikDuo, que es va estrenar a Europa el passat estiu amb actuacions a Bèlgica i Polònia i que seguiran el 2019 amb la seva primera gira asiàtica que els portarà a diferents ciutats de la Xina. També actuaran a Letònia (Riga) i Eslovènia (Ljubljana). MazikDuo, Marc Susmi al piano i Tolo Genestar al clarinet, van actuar a Ciutadella el desembre del 2017 i des de llavors no han aturat de presentar la seva música arreu. El concurs El primer Palau és una oportunitat importantíssima pel llançament definitiu de la formació als circuits professionals.

 

Foto:  Èric Motjer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.