S’incrementa el reciclatge d’envasos de vidre en un 5% respecte a l’estiu passat

El pla integral “Toma nota, recicla vidrio” d’Ecovidrio, l’entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclatge de residus d’envasos de vidre d’Espanya, i el Consell Insular de Menorca han aconseguit reciclar 1.367 tones de vidre durant l’estiu, gairebé un 5% més que en el mateix període de l’any anterior.

El Consell Insular de Menorca ha rebut el guardó ‘Iglú Verd’ per haver superat la xifra de reciclatge de vidre respecte a l’any anterior. Aquest premi és un reconeixement al compromís de ciutadans i professionals hotelers amb el reciclatge de vidre i la sostenibilitat. L’acte ha comptat amb l’assistència del conseller de Medi Ambient i Reserva Biosfera, Javier Ares, i el gerent de zona d’Ecovidrio, Roberto Fuentes.

En aquesta edició hi han participat un total de 310 establiments hotelers menorquins. Cal recordar que aquest sector genera el 50% dels residus d’envasos de vidre d’un sol ús i que, a més a més, durant l’estiu es recull el 30% del total del vidre reciclat durant l’any.

Els resultats obtinguts s’han aconseguit gràcies a la col·laboració dels professionals hotelers. Amb l’objectiu de facilitar la seva col·laboració s’han ubicat 46 contenidors adaptats i, a més a més, s’han entregat 131 cubells especials als professionals hotelers, ampliant la freqüència de recollida de vidre per a gestionar adequadament l’augment de l’activitat en època d’estiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca