Xerrada sobre la pesca sostenible al Club Nàutic de Ciutadella

El Club Nàutic Ciutadella va acollir aquest dimecres a fosquet una interessant xerrada sobre la pesca sostenible, organitzada per la Agència Reserva de la Biosfera. Hi van intervenir l’investigador Enric Massutí, qui va parlar sobre la pesca d’arrossegament; la investigadora Sandra Mallol, sobre la pesca artesanal; Rory Moore, de la Fundació Blue Marine i Pedro Marquès, patró major dels pescadors de Ciutadella. L’acte en Es Nàutic va comptar amb l’assistència de professionals de la pesca i del sector del mar, i públic interessat. També hi eren presents el president del club, Rafel Torrent, el vocal de pesca recreativa, Esteve Bagur; Toni Segovia, vocal de la secció d’escafandrinisme i membres de la directiva i socis interessats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca