Baleària operarà a Menorca amb el ‘Bahama Mama’ i el ‘Ramon Llull’ a la tardor i l’hivern Baleària també ha programat sortides extraordinàries per a les vacances de Nadal: els dissabtes 22 i 29 de desembre i els diumenges 23 i 30 del mateix mes.

La naviliera Baleària operarà les rutes de Ciutadella amb Alcúdia i Barcelona amb el ferri “Bahama Mama” durant aquesta tardor i hivern. El Bahama Mama, que des del passat dia 14 ha estat substituint a Martín i Soler durant la seva varada tècnica, està programat a la ruta fins a finals de febrer.

Fruit de l’orientació al servei dels residents a Menorca i la logística de l’illa també en temporada baixa, Baleària manté la mateixa programació d’horaris, amb sortides diàries (excepte els dissabtes o diumenges, segons el trajecte). Així, des de Barcelona el ferri part a les 22:00, mentre que des de Menorca surt a les 10:00. En ambdós trajectes realitza una escala al port d’Alcúdia, la qual cosa també permet viatjar entre Mallorca i Menorca, amb sortida a les 5:00 des de Alcúdia illa i a les 10:00 des de Ciutadella.

D’altra banda, Baleària també ha programat sortides extraordinàries per a les vacances de Nadal: els dissabtes 22 i 29 de desembre i els diumenges 23 i 30 del mateix mes.

El ferri Bahama Mama, construït el 2010, té capacitat per a 1.000 persones i 126 vehicles. Pel que fa a les característiques tècniques, la seva eslora és de 154 metres i la màniga de 24, i pot navegar a una velocitat de 23 nusos. El vaixell disposa de diferents acomodacions per als passatgers (butaca, butaca superior i cabina), a més de restaurant a la carta i self-service, cafeteria, botiga i internet de pagament, entre altres serveis.

Quant als trajectes d’alta velocitat entre Mallorca i Menorca, el vaixell Ramon Llull substitueix el Nixe des del passat dimarts 16 d’octubre, realitzant sortides diàries des d’Alcúdia (09:00) i Ciutadella (19:00), amb reforços els divendres i diumenges. A més, està previst reforçar fins amb tres sortides diàries en algunes dates (ponts de novembre i desembre, Nadal i Reis) en funció de l’evolució de la demanda.

El fast ferry Ramon Llull, amb capacitat per a 476 persones i 90 cotxes, navega a una velocitat màxima de 32 nusos. El vaixell disposa de cafeteria i botiga entre altres serveis.

Baleària ha preparat unes tarifes especials amb motiu del 20 aniversari de la companyia, que permeten als residents a Menorca viatjar a Mallorca a partir de 12 € per trajecte i a Barcelona des de 25 € per trajecte, en ambdós casos amb vehicles inclòs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.