Conferència sobre els aspectes legals de la parella a l’Hotel Can Sastre

Demà dissabte, 27 d’octubre es celebrarà a l’hotel Can Sastre de Ciutadella, a la placeta del Roser, la xerrada-conferència “Cuando el amor… is not in the air” a càrrec de l’advocada experta en Dret de Família, Immaculada Ruz, que versarà sobre diferents aspectes legals a tenir en compte en qualsevol relació de parella que van des dels pactes prematrimonials, parelles de fet, separacions, divorcis…

Inmaculada Ruz, que té la seva segona residència a Ciutadella és nascuda a València. Membre dels Il·lustres Col·legis d’Advocats de Girona des de 1984 i de Barcelona des de 1991. És llicenciada en Dret per la Universitat de València. Es va diplomar en Pràctica Jurídica per l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de València. Dedicada a l’especialitat de Dret de Família i Successions, des de fa més de 25 anys. Experta en dret internacional en matèria de família. Experta en matèria de Sostracció Internacional de Menors.

Va ser Professora de Dret de Família en el Màster de Dret Privat i Dret Internacional ISDE. Professora a l’Escola de Pràctica Jurídica de l’ICAB. Actual presidenta de la Secció de dret Matrimonial i de Família de l’ICAB. Ha col·laborat mitjançant la publicació d’articles amb nombroses revistes jurídiques. Ràdio i televisió. Ponent en congressos i jornades nacionals i internacionals sobre Dret de Família.

Extitular de despatx professional a la demarcació de Girona. Ha estat col·laboradora en el despatx Estudi Jurídic Sancho-Vallet des 1991-1997. Sòcia del Bufet Sangrá Inciarte, Uriz & Ruz fins a l’any l’any 2.008. Ex responsable del Despatx Zarraluqui Advocats de Família a Barcelona.

Membre de la Comissió de Dret de Família de l’ICAB. Membre de l’Associació Espanyola d’Advocats de Família. Membre de l’Associació Catalana d’Advocats de Família. Membre del Comitè de STEP Espanya, Society of Trust and State Practitioners.

Presidenta de la Secció de Dret Matrimonial i de Família de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona.

Ha participat com a conferenciant a congressos nacionals i internacionals.

El preu de l’entrada per assistir a la conferència és de 5 euros per persona, però inclou un petit aperitiu.

Els interessats poden reservar també on line a reserves@hotelcansastre.com.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Balearia, ofertas Semana Santa
Fira Arrels 2019