Organic, un centre de jardineria internacional amb esperit local

Quan en Jordi Sans va ençatar Organic, tenia molt clar que shavia de tornar a enamorar de la seva feina. 28 anys essent un referent pels clients que visitaven l’empresa familiar, començaven a fer-se feixucs. És per açò que, després de ben pensar-ho, va decidir aquest passat estiu volar lliure, i muntar un centre a la seva mida. Un centre més encarat al respecte pel territori, als cicles naturals, al creixement orgànic de tot allò que pot ser part del teu jardí.  Així és com ha passat de viure i treballar a Maó, a creuar lilla cada dia, per obrir les portes del seu nou centre de jardinería.

S’ha instal·lat a l’antic viver de Marian, on hi queden arrelats anys d’història de la familia de floristers ciutadellencs. Amb paciència i l’ajuda de les seves filles i la seva dona, que són el seu suport i les millors conselleres, en Jordi ha aconseguit fer reviure un espai que s’havia apagat. I que ha necessitat d’una bona poda per oferir una imatge renovada i en sintonía amb la seva personalitat. De ben segur que quan entris et dirà “ole” amb un somriure. O un bon consell.

De per tot el món cap a Menorca

Tot dins Organic respòn a la manera de ser d’en Jordi. Així, ha fet una tria ben cuidada de plantes d’arreu del món que s’adapten perfectamente al clima i la terra de Menorca. Plantes que, si no fos pels quilòmetres que les separen del seu hàbitat natural, podríen créixer de forma natural a la nostra illa. Flors del paradís, arbres exòtics i rareses que están de moda i surten a totes les revistes de decoració omplen el viver.

Però en Jordi és també un enamorat de la decoració. Des de fer la parella perfecta entre test i ramell, a trobar aquella peça de llenya tallada que queda clavada al racó que li has mostrat. Perquè, per davant de tot, en Jordi té bons consells a l’hora de cuidar el jardí, i bones idees quan es tracta d’embellir un espai.

De Organic cap al món

Tanmateix, Organic és lespai on a en Jordi li agradaria fer-hi vida. Acompanyat. A banda de tots els ramells, plantes, testos i detalls, Organic és una jardineria que es vol obrir als ciutadans. A la cultura. Vol ser un punt de trobada per tots aquells que gaudeixen d’una posta de sol. I daprendre coses noves. Així és com a Organic també s’hi faran xerrades, tallers i trobades, que podràs veure programades a la seva pàgina web, www.organicmenorca.com

La primera trobada serà dia 27 daquest mes, amb en Marc Moll, que farà un taller sobre plantes aromàtiques.

Horeca Menorca, feria Hostelería y restauración 2023

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca