L’IRL duu Guiem Soldevila a Cambridge i Liverpool a fer xerrades i concerts Actuarà els dies 30 i 31 d'octubre a Liverpool i Cambridge

El cantant menorquí Guiem Soldevila ha estat convidat per la Universitat de Liverpool i Cambridge per donar un cicle de tallers i concerts del seu nou disc “Fins demà o la propera metamoforsi” (2018)en les respectives ciutats els dies 30 i 31 d’octubre. Els esdeveniments compten amb el suport de l’Institut Ramon Llull, amb la participació de la Conselleria de Cultura, Participació i Esports del Govern de les Illes Balears.

El 30 d’octubre, al Darwin Centre de Cambridge, Guiem Soldevila oferirà diverses xerrades, tallers per als alumnes de llengua de la Universitat i un concert on repassarà cançons del nou disc “Fins demà o la propera metamorfosi” i també d’ “Amoramort” i “Nura”.

L’endemà serà el torn de Liverpool, on Guiem Soldevila participarà en un taller anomenat “Reflexió sobre la composició de cançons” i, posteriorment, de 18:30h a 19:30 h farà un concert al Pub “The Caledonia” (al costat de la Universitat) obert a tot el públic. Aquestes dues activitats s’emmarquen en l’«Iberian and Latin American Week», una setmana cultural amb seminaris, tallers, concerts o concursos literaris, relacionats amb les llengües i cultures que s’ensenyen a la universitat i que compta amb la col·laboració de l’IRL.

Guiem Soldevila és músic, cantant i compositor menorquí, nascut el 12 de desembre de 1980. Als seus inicis forma part de grups com Manners, Six Fusion, Lapsus i Songrey, amb els quals gira per Menorca, Catalunya i Anglaterra. A partir de 2004, després d’haver cursat els estudis a l’Aula de Música Moderna de Barcelona, comença a compondre per a espectacles de dansa, mostres de poesia i bandes sonores per a imatges, a més de produir discs per a diferents artistes. Al 2008, publica el seu primer disc Orígens (Ona Digital), un treball on combina cançons pròpies i música instrumental. El 2010 rep el Premi Rec Play a Palma, i actua al Mercat de Música Viva de Vic, a l’Espai Mallorca de Barcelona o a l’Espai Octubre de València, entre d’altres. El 2011, publica el seu segon disc Nura (Blau, Discmedi), basat en el poemari de l’escriptor menorquí Ponç Pons. El 2014, publica el seu tercer treball discogràfic Amoramort (Blau, Discmedi), i al 2018 “Fins demà o la propera metamoforsi”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.