Ciutadans (Cs) demana solucions urgents per a evitar l’aïllament energètic de Menorca

 Es portaveu des Comitè Insular a Menorca, Manel Bonmatí, ha demanat avui solucions urgents a s’aïllament energètic de Menorca. En aquest sentit, Bonmatí ha recordat que actualment es vell cable elèctric submarí que des de 1975 enllaça Mallorca i Menorca se troba inutilisat i amb diversos danys fins que entri en funcionament es nou, que és un projecte que encara no s’ha tramitat.

“Des de Cs
 demanam an es Govern Central que agiliti es tràmits des projecte des segon cable per dotar s’illa d’energia elèctrica suficient davant situacions de catàstrofe natural”, ha manifestat Bonmatí, qui ha criticat que “tant PP com PSOE no han fet res per solucionar aquesta situació”.

Així mateix, Bonmatí ha reclamat an es Govern Balear que “promogui un fons d’ajudes per energies renovables a Menorca”.

Des des Comitè Insular a Menorca confien que sa situació se resolgui com més prest millor i agraeixen es treball que estan fent tots es professionals per tornar a sa normalitat.

Finalment, Bonmatí ha demanat an es Govern Balear que posi en marxa una línia d’ajudes pets afectats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *