La Fira del Llibre en català deixa de celebrar-se a Ciutadella i tornarà a ser de caràcter rotatiu Es celebrarà a Maó els dies 10 i 11 de novembre

El conseller de Cultura i Educació, Miquel Àngel Maria Ballester, juntament amb el regidor de Cultura de Maó, Héctor Pons Riudavets, han presentat a la Llibreria Catalana de Maó la XIV Fira del Llibre en Català que aquest any tindrà lloc els propers 9 i 10 de novembre a la plaça de la Constitució de Maó.

El conseller ha explicat que enguany la Fira recupera el seu caràcter rotatori per diferents municipis de l’illa, per la qual cosa, en aquesta ocasió la cita serà a la plaça de la Constitució de Maó. Afegeix que en l’elaboració del programa d’aquesta convocatòria de la Fira s’ha comptat amb la col·laboració de l’associació Es Far Cultural que, amb el Servei de Política Lingüística del Consell Insular, han confeccionat una programació engrescadora i dinamitzadora de la lectura en català per a públics de totes les edats, amb presentacions de llibres, lectures i recitals poètics, tallers per a escolars, contacontes, rutes literàries, espectacles de teatre, la final del concurs escolar Lletres i Mots, i dues activitats relacionades amb els 25 anys de la reserva de biosfera de Menorca, com són la presentació del llibre CD Camí de cançons i l del llibret amb les obres guanyadores del Premi Francesc de Borja Moll de contes i rondalles, dedicat aquest any a aquesta efemèride.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca