Què val morir-se?

Ciutadella és una de les localitats de tot Balears on surt més barat morir-se. Així ho assegura l’única funerària que tenim a tot Ciutadella, i que sencarrega de gairebé tots els tràmits en el moment dun decès. Per uns 1.500 euros aproximadament es poden cobrir totes les despeses que es generen arrel duna mort, sempre hi quan no sigui en circumstàncies extraordinàries. Per aquest por a què la mort ens trobi a fora de casa, de cada vegada som més els ciutadellencs que confiem amb una assegurança de mort, que cobreix les despeses que no es tenen en compte a lhora de tornar el cos del difunt a casa. Sabies, per exemple, que qui mor a Mallorca, per estar a lhospital en tractament duna malaltia, fa el seu darrer viatge a casa passant per Barcelona? El tipus de transport mortuori només es fa en avions a partir dunes mides, que no arriben a fer els aparells que fan la ruta entre illes. Per açò, una mort a Mallorca suposa un bitllet fins a Barcelona i un darrer fins a Menorca.

Si t’interessa aquesta notícia o report, si vols saber més ho trobaràs a la nostra edició escrita.

Comprant El Iris o fent-te subscriptor per a rebrer-lo a ca teva dones suport a la premsa escrita en la nostra llengua, a la premsa feta a Menorca i dones suport a la cultura.

Si ens vols ser subscriptor crida al 971 38 29 20 i t’informarem.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *