Ponsetí al Grup Or i Cavaller i Torres al Plata en el Nacional Làser 4.7 de Múrcia

Dia molt complicat pels regatistes del Club Nàutic Ciutadella, Chantal Cavaller, David Ponsetí i Jordi Torres, en el Campionat d’Espanya de Làser 4.7 que es celebra en aigües de Múrcia. Una segona jornada nacional en la que va predominar el poc vent, de màxim 6 nusos i molts pous, que van fer-ne una diada complicada pels nostres representants d’Es Nàutic.
Tot i açò, a Santiago de la Ribera els tres van donar el call en l’única prova que es va poder celebrar pel temps i hores d’ara, Ponsetí es col·loca el 40 de la general, amb un 27 a la quarta prova que li permet fer les finals dins el Grup Or. Torres va el 85 general després de fer un 19 el darrer dia i serà a les finals del Grup Plata. I la nostra fèmina, Cavaller, està la 101 general, amb un digne 28 a la quarta prova i farà les finals de Plata.
Unes finals, l’hora de la veritat, en les que no s’espera una millora quant a l’augment del vent a Múrcia.

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.