L’Orquestra Simfònica de les Balears ofereix un concert al Centre Penitenciari de Menorca

 

L’Orquestra Simfònica Illes ofereix  avui diumenge un concert al Centre Penitenciari de Menorca. Aquest esdeveniment forma part del projecte social de la Fundació Orquestra Simfònica Illes Balears i s’emmarca dins els objectius del Pla de Cultura, amb el suport de la Conselleria de Cultura, Participació i Esports del Govern de les Illes Balears.

Moltes emocions es viuran al Centre Penitenciari amb la interpretació d’obres com: Don Quijote i Suite Burlesque  de G. P. Telemann; Oración del Torero de J. Turina i dos moviments de la Simple Symphony de B.Britten. Cada una de les obres serà objecte d’una petita explicació per part del concertino de l’Orquestra Smerald Spahiu.

Aquestes activitats s’emmarquen dins els objectius proposats del Pla de Cultura de les Illes Balears, que es fa realitat amb la realització d’aquests esdeveniments. Promoure la igualtat d’oportunitats en les activitats culturals que tinguin lloc a la comunitat autònoma.

És per això que l’Orquestra ha posat en marxa les línies d’actuació emmarcades dins el programa social de l’OSIB convençuts de les possibilitats que ofereix la música en el desenvolupament de la societat, a través de competències socials, comunicatives, relacionals i mitjançant activitats de formació artística, d’educació emocional i de difusió cultural.

La Fundació Orquestra Simfònica Illes Balears compta entre les seves finalitats estar a prop de la societat que representa. La seva música i els seus músics han d’apropar la música a tots els àmbits socials, conscients que la música és una eina fonamental en la transformació d’un territori.

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.