Julen Triay es fa amb l’or en el “V Trofeo de Karate de San Francisco Teo”

Julen Triay es fa amb l’or en el “V Trofeo de Karate de San Francisco Teo”. El del Gimnàs Físics, aquest passat cap de setmana ha estat concentrat amb la selecció espanyola fins el “Proyecto Mundial” amb la finalitat de afinar el nivell dels participants de cara al Campionat d’Europa a celebrar a Dinamarca el proper mes de febrer. El seleccionador nacional va impartir un entrenament al conjunt nacional, la selecció portuguessa, la gallega i la cantabra. A continuació les quatre seleccions varen dispotar el campionat organitzat per la ciutat anfitriona i amb la col.laboració de la Real Federació Espanyola de Karate, a on Triay va imposar-se a tots els seus rivals de forma segura i demostrant el nivell òptim en que està en aquest moment.

Horeca Menorca, feria Hostelería y restauración 2023

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca