Representació del Consell Insular de Menorca al XX Congrés ECOPLATGES

El cap de secció del departament de Medi Ambient i responsable del Servei Insular de Neteja de Platges, Joan Juaneda, participa avui al XX Congrés i Exposició Internacional de Platges – ECOPLATGES 2018 que se celebra a Alcúdia els dies 7, 8 i 9. El tècnic intervendrà amb la ponència “Pla de neteja sostenible a les zones de bany de la Reserva de Biosfera de Menorca”.

Val a dir que el Consell Insular de Menorca participa en aquest congrés des de l’any 2011. L’esdeveniment va dirigit a representants del sector empresarial, tècnics municipals, representants polítics, universitats, centres d’investigació o consultores, entre d’altres.  L’acte està organitzat per ATEGRUS, l’única associació espanyola que abasteix tots els sistemes de gestió de residus, neteja urbana i medi ambient, amb l’objectiu de compartir experiències i intercanviar criteris. El congrés està dividit en blocs temàtics que versaran sobre salvament, salut i accessibilitat; experiències municipals; i bones pràctiques ambientals.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *