Dissabte, taller pràctic sobre com millorar la salut de la terra a l’hort ecològic, as Viver del GOB

La bona salut de la terra és la base de qualsevol cultiu, per a aconseguir produccions de qualitat i abundants. Aquest dissabte as Viver tindrà lloc un taller pràctic on s’explicarà la manera de mantenir la bona salut del sòl i fins i tot millorar-la. Una mala gestió de la terra pot significar pèrdua de fertilitat, augment de malalties i degradació del sòl.

El taller és obert a tothom, gratuït i no és necessari apuntar-se. Serà al Viver del GOB , aquest dissabte, 10 de novembre, a les 10 h. Es Viver del GOB és un projecte que pretèn difondre bones pràctiques ambientals en jardineria i horta. Al Viver podeu trobar planters ecològics d’horta i fruiters de varietats locals, plantes aromàtiques i culinàries i tot tipus de planta silvestre per a un jardí adaptat a Menorca, amb poc consum i baix manteniment.

Es Viver del GOB obre al públic tots els divendres i dissabtes, de 10 a 13:30 h. Som a la carretera de l’aeroport, bé davant Mestral.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *