La delegada del Govern assegura a MÉS per Menorca que s’han preparat 8 cel·les per a dones a la presó de Maó Els diputats Nel Martí i Patrícia Font s’han reunit amb la màxima representant de l’executiu espanyol, Rosario Sánchez Garau

La delegada del Govern espanyol a les Illes Balears, Rosario Sánchez Garau, ha assegurat a MÉS per Menorca que l’executiu que representa està fent feina per tal que el Centre Penitenciari de Menorca (Maó) recuperi el mòdul per a dones. En aquest sentit, Sánchez va explicar als menorquinistes que ja s’han preparat 8 cel·les per a dones, però que estan a l’espera que arribi el personal; és a dir, dones funcionàries.

Per tant, hores d’ara, el Govern espanyol afirma que existeix l’espai però que manca encara el personal.

A la reunió hi varen assistir els diputats Nel Martí i Patrícia Font, que ja han traslladat la informació a la família de la dona de 70 anys que du més d’un any presa a Palma perquè a Menorca no hi ha mòdul per a dones. A més, li han recomanat que demani ja el trasllat per tal que, quan tot estigui a punt, pugui tornar a Menorca quan abans millor.

MÉS per Menorca considera que és injust que les dones menorquines hagin de pagar doble condemna en estar allunyades de la seva família pel mar

Tot i ser de recent construcció,  la presó de Menorca no té cap mòdul per a dones i, per això, les recluses són traslladades a la presó de Palma, fet que suposa un doble càstig per a elles i per les seves famílies, tant econòmic com personal.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *