Inaugurat el nou Centre d’Alzheimer de Ciutadella Està previst que iniciï la seva activitat dimarts dia 13

La Presidenta del Consell Insular, Susana Mora, l’Alcaldessa de Ciutadella, Joana Gomila, la consellera de Benestar Social, Maria Cabrisas, i la regidora de Serveis Socials de Ciutadella, Gràcia Mercadal, han inaugurat aquest matí el nou Centre de promoció de l’autonomia per a malalts d’alzheimer i altres trastorns cognitus durant les jornades de portes obertes del centre.

Es tracta d’un Centre especialitzat on s’hi desenvoluparan actvitats educacionals i d’estimulació a través del treball directe amb els usuaris i les seves anomalies i que estarà obert de dilluns a divendres de 8 a 20 hores. Es preveu que l’actvitat del Centre s’iniciï dimarts 13 de novembre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *