Autoritzen una subvenció de 60.000 euros a la Cambra de Comerç de Menorca per a la represa de la seva activitat

El Consell de Govern ha autoritzat la concessió d’una subvenció directa a la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Menorca per un import de 60.000 euros, a proposta de la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria, amb l’objectiu de finançar inversions derivades de la represa de la seva activitat, així com per al condicionament de la seva seu principal.

De la suma total de l’ajuda, 40.000 euros es destinaran a cobrir despeses de funcionament ordinari de la institució arran de la reactivació de la seva activitat, després que s’hagi complert amb el procés electoral per a la renovació del seu Comitè Executiu i, com a conseqüència, s’hagi aixecat la suspensió dels seus òrgans. L’altra part de la subvenció, 20.000 euros, està adreçada a la realització d’obres i reformes a la seu de la Cambra, amb l’objectiu de poder reprendre les seves activitats ordinàries.

La Conselleria de Treball, Comerç i Indústria, com a administració tutelant, considera necessari unir esforços per donar suport a la Cambra de Menorca, amb la finalitat que pugui superar la situació d’extrema precarietat a causa de l’absència de fons i ingressos per mantenir la institució i, així, poder complir amb els seus fins i funcions, entre els quals es troba prestar serveis, en particular a la petita i mitjana empresa, i posar en marxa actuacions que reforcin el seu paper com a actor dinamitzador de l’expansió de les empreses de la comunitat autònoma fora del territori i en l’àmbit internacional.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *