L’agricultura a la Reserva de Biosfera, demà a debat a l’Ateneu

Demà, dijous 15, tindrà lloc la segona de les taules rodones organitzades pel GOB i l’Ateneu de Maó en relació als 25 anys de la declaració de Reserva de Biosfera. L’agricultura és clau a una illa que depèn d’un paisatge ben conservat, necessita productes diferenciats de qualitat, aspira a ampliar la seva sobirania alimentària…, i vol ser exemple d’economia sostenible.

La taula estarà composta per persones rellevants en el sector agrari de Menorca: Tolo Mercadal, gerent de la Cooperativa del Camp de Menorca; Toni Moll, de La Marcona, finca ecològica amb acord de custòdia amb el GOB; Lluís Anglès, de Bodegues Binifadet; Enric Picanyol, de Morvedra Oli de Menorca, i Francesc Font, enginyer tècnic agrícola i director tècnic de Son Felip-Algaiarens. Moderarà Deborah Hellyer, empresària i excònsol britànica.

Les següents taules seran els dijous 22 i 29 de novembre, sempre a les 20 h a l’Ateneu de Maó (Sa Rovellada de Dalt, 25). Giraran en torn al patrimoni cultural i històric i l’economia, amb persones molt vinculades amb aquests àmbits i amb Menorca. Trobareu adjunt el programa més avall.

El cicle està organitzat per l’Ateneu de Maó i el GOB, amb la col·laboració de Menorca Preservation Fund.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.