El Consell edita un nou quadern didàctic sobre Biodiversitat Marina

Des de l’Agència Menorca Reserva de Biosfera s’acaba d’editar la Unitat Didàctica de Biodiversitat Marina. Es tracta del cinquè títol de la col·lecció de “Quaderns Didàctics Menorca reserva de biosfera”, material que durant el darrer any ha estat elaborat amb la intenció de servir de suport als tallers que des de l’Agència s’ofereixen als centres educatius a través del programa “Salut Jove i Cultura”.

Aquests quaderns serveixen tant per completar les explicacions fetes durant l’activitat, com per donar al professorat la possibilitat de seguir treballant aquests àmbits dins l’aula, que moltes vegades tenen relació amb els continguts de diverses assignatures curriculars.

 En aquesta nova unitat, el tema principal és el dels ecosistemes marins que tenim al Mediterrani, de les característiques pròpies i úniques d’aquesta mar i de tota la fauna i flora que hi trobem. El quadern incorpora descripcions i il·lustracions de les espècies més emblemàtiques dels 6 ecosistemes principals del mar Mediterrani: rocams litorals i platges, fons superficials rocosos i arenosos, praderies submarines, el coral·ligen, mar obert i els fons profunds. També es tracta la relació que tenim els humans amb aquest medi marí, tant en els aspectes negatius que n’amenacen la seva integritat, com en els positius.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *